Er du interesseret i et job hvor du kan bruge og udvikle dine evner?

Ønsker du at arbejde for en virksomhed hvor et ord er et ord og beføjelser og ansvar for egne handlinger går hånd i hånd, så er du velkommen til Bøje & Brøchner a/s. 

Vores virksomhed er konstant i udvikling og vi hører altid gerne fra fagligt dygtige og kompetente mennesker der mener at kunne tilføre virksomheden ny værdi. 

Fuld diskretion gives.
  • VI SØGER:

   Mekaniker til Ford i Vejle

   Du er uddannet med speciale i enten med person- eller varebiler.

   Her får du lov at bruge og udvikle dine evner.

   Du skal kunne trives i en travl hverdag med en flad organisation og vi forventer du har et højt drive og er nysgerrig på ny viden. Samtidig er du helt klar over, at kvaliteten af netop dit arbejde er afgørende for vores fælles fremtid.

   Du får med garanti

   en spændende og udfordrende dagligdag med mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig inden for Ford´s brede palette af biler. Du vil løbende blive tilbudt efter/videreuddannelse gennem certificeret Ford Master programmet. Det sikrer dig et højt fagligt niveau og sikrer vores fælles fremtid. Der kan være mulighed for forskudte arbejdstider, da værkstedet har 50 timers åbent.

   Chancen er der nu

   Mener du, at du er den rette til jobbet og ser du en fremtid i Ford og Vejle så glæder vi os til at høre fra dig. For den rette er der tale om varigt arbejde og individuel løn der matcher dine kvalifikationer. Tøv ikke med at sende din ansøgning til job@bbvejle.dk

   Send din ansøgning

   Yderligere oplysninger kan fås hos Værkstedschef Lars Peter Andersen


  • VI SØGER:

   Weekend – Studenterhjælp til salgsafdelingen

   Drømmer du om at komme til at leve af at sælge og har du en ægte interesse i kunder og biler, så har du muligheden for at komme tættere på begge dele.

   Som weekend-hjælp for vore sælgere vil du komme i kontakt med vore kunder, hjælpe dem ved prøvekørsler og sørge for de befinder sig godt indtil sælgeren bliver ledig.

   Du skal hjælpe med at køre biler på plads, sørge for der er brochurer på hylden, køre en bil i vaskehal eller tanke den hvis det er nødvendigt.

   Altså alt forefaldende arbejde, men du skal primært være her for kundernes skyld, og du vil få en stor indsigt i deres krav og forventninger.

   Alt sammen noget du kan bruge fremadrettet i din karriere.

   Send din ansøgning

   Har du lyst til at gå til hånde i vores salgsafdeling, så kig ind til vores salgschef Finn Kronborg Madsen eller send en mail på job@bbvejle.dk


  • VI SØGER:

   Salgssupport

   Vi har travlt så har du en stærk administrativ side kombineret med et godt servicegen så kan du blive en del af det administrative team i Vejle.

   Du vil som backup for salgs og økonomiafdeling deltager i den daglige dialog og samarbejde med både kunder, leverandører og kolleger

   Dine opgaver vil være:

   • Vognstyring
   • Fakturering af nye og brugte biler
   • Styring af bonusprogrammer
   • Backup for salgsafdelingen
   • Oprettelse og vedligehold af stamdata

  • Hvad forventer vi af dig:

   • Du har styr på detaljen
   • Du evner at have mange bolde i luften i en travl hverdag, og er hurtig til at tilpasse dig
   • Du skal have et godt overblik og gode samarbejdsevner
   • Evne og vilje til at lære
  • Du har en administrativ baggrund, er god til tal og er vant til at arbejde med Office Pakken. Kendskab til Dracar vil klart være en fordel, men ikke en betingelse.

   Vi forventer du tænker og handler selvstændigt, vil påtage dig et ansvar og kan arbejder systematisk og struktureret samtidig med at du klarer dagens udfordringer med et smil.

   Hvad kan vi tilbyde dig:

   Du bliver en del af det administrative team i et spændende bilhus i en god udvikling, hvor tingene til tider går rigtig stærkt.

   Du vil blive specialist på dit eget område og få en varieret dagligdag du selv kan være med til at præge.

   Et uformelt arbejdsmiljø, med bred kontaktflade til kolleger, kunder og leverandører.

   Løn efter kvalifikationer, - evt med mulighed for fri bil.

   Send din ansøgning

   Ønsker du at vide mere om stillingen så kontakt Regnskabschef Kirsten Søgaard Toft eller send en mail på job@bbvejle.dk


Bøje & Brøchner a/s har været autoriseret forhandler af Ford i Vejle siden 1926.
Ud over at Danmarks største Transit Center er vi et af landets største Ford bilhuse med autoriseret salg, service og skadesværksteder.
 
Vi beskæftiger i dag 46 engagerede medarbejdere.