Weekend – Studenterhjælp til salgsafdelingen.

Drømmer du om at komme til at leve af at sælge og har du en ægte interesse i kunder og biler, så har du muligheden for at komme tættere på begge dele. Som weekend-hjælp for vore sælgere vil du komme i kontakt med vore kunder, hjælpe dem ved prøvekørsler og sørge for de befinder sig godt indtil sælgeren bliver ledig. Du skal hjælpe med at køre biler på plads, sørge for der er brochurer på hylden, køre en bil i vaskehal eller tanke den hvis det er nødvendigt. Altså alt forefaldende arbejde, men du skal primært være her for kundernes skyld, og du vil få en stor indsigt i deres krav og forventninger. Alt sammen noget du kan bruge fremadrettet i din karriere. Har du lyst til at gå til hånde i vores salgsafdeling, så kig ind til vores salgschef Finn Kronborg Madsen eller send en mail på job@bbvejle.dk


Læreplads hos Bøje & Brøchner a/s – Ford i Vejle og Billund

Hos Bøje & Brøchner har vi udlært Ford mekanikere, teknikere og pladesmede siden 1926.

Kunne du tænke dig at blive vores næste lærling? så er her lidt om hvad du kan forvente

Du vil blive uddannet med speciale i Ford og efterfølgende få adgang til at udvide uddannelsen med yderligere specialer under Ford´s helt unikke MASTER program som gør dig til Ford specialist og certificeret tekniker eller pladesmed. Med dette bevis i hånden kan du søge overalt i Europa og en autoriseret Ford forhandler vil aldrig være i tvivl om din værdi.

Også i læretiden kan du få lov at udvikle dine evner

Du skal kunne trives i en travl hverdag med en flad organisation, og vi forventer, du har et højt drive og er nysgerrig på viden. Samtidig er du helt klar over, at kvaliteten af netop dit arbejde er afgørende for vores fælles fremtid. 

Du får med garanti

En spændende og udfordrende dagligdag, hvor der vil være den nødvendige opbakning fra både kolleger, ledere og hele Ford organisationen, så vi sammen kan sikre dig et højt fagligt niveau til glæde for vore kunder og vores fælles fremtid. Der vil i begrænset omfang være mulighed for forskudte arbejdstider da vore værksteder har åbent 50 timer om ugen.

Er det noget for dig?

Mener du, at du er den rette til jobbet, og ser du en fremtid i Ford og Vejle eller Billund, så glæder vi os til at høre fra dig.
Kontakt enten vores værkstedschef Lars Peter Andersen eller send en kort ansøgning til job@bbvejle.dk
Værkstedschef Lars Peter Andersen, tlf 76 40 81 18Bøje & Brøchner a/s har været autoriseret forhandler af Ford i Vejle siden 1926.
Ud over at være Danmarks største Transit Center er vi et af landets største Ford bilhuse
med autoriseret salg, service og skadesværksteder.
 
Vi beskæftiger i dag 46 engagerede medarbejdere.