Er du interesseret i et job hvor du kan bruge og udvikle dine evner?

Ønsker du at arbejde for en virksomhed hvor et ord er et ord og beføjelser og ansvar for egne handlinger går hånd i hånd, så er du velkommen til Bøje & Brøchner a/s

Vores virksomhed er konstant i udvikling og vi hører altid gerne fra fagligt dygtige og kompetente mennesker der mener at kunne tilføre virksomheden ny værdi.

Fuld diskretion gives.


Personvognssælger til Ford i Vejle

Vi søger en dygtig sælger
der vil være med til at fastholde og udbygge den position som Bøje & Brøchner har haft i årevis. Som en af en af Danmarks største Ford butikker ønsker vi at vore kunder skal mødes af sælgere med specialviden og den sælger kan nu blive dig.


Købmand med højt humør.
Du skal trives i en travl hverdag med en flad organisation og vi forventer du har et højt drive og besidde god forretningssans. Du skal ud over at være en ægte købmand kunne arbejde seriøst med rådgivning såvel økonomisk som teknisk så du sikrer at der skabes langvarige relationer til vores kunder.


Du får med garanti
en spændende og udfordrende dagligdag med vide rammer for egne beføjelser. Adgang til en stor etableret kundeportofølge. Et bredt og stærkt voksende konkurrencedygtigt og topmoderne modelprogram. Nødvendig faglig back up fra Fords danske og internationale organisation. Stærk faglig intern back up af meget erfarende Ford sælgere.


Chancen er der nu
Ser du frem til at kunne koncentrere dig om et mærke og mener du at du er den rette til at repræsentere fremtidens Ford og Bøje & Brøchner a/s i Vejle, så glæder vi os til at høre fra dig. For den rette er der tale om varigt arbejde og en fast løn der matcher dine resultater.


Yderligere oplysninger kan fås hos salgschef Finn Kronborg Madsen på 4019 6829 eller Bent Krogh 7582 6000


Mailansøgning sendes til job@bbvejle.dk