Personvognssælger til Ford I Vejle

Vi søger en dygtig sælger til salg af nye og brugte personbiler.
Du skal være med til at fastholde og udbygge den position som Bøje & Brøchner har haft i årevis. Vi er fast forankret i Vejle med salg, til både erhverv og private i hele Danmark. Som en af Danmarks største Ford butikker ønsker vi at vore kunder skal mødes af sælgere med specialviden, og den sælger kan nu blive dig.

Købmand med højt humør.
Du skal trives i en travl hverdag med en flad organisation og vi forventer du har et højt drive og besidder god forretningssans. Du skal, ud over at være en ægte købmand, kunne arbejde seriøst med rådgivning, såvel økonomisk som teknisk på alle niveauer, så du sikrer at der skabes langvarige relationer til vores kunder.

Du får med garanti
En spændende og udfordrende dagligdag med vide rammer for egne beføjelser. Adgang til en stor etableret kundeportefølje. Et bredt og stærkt voksende konkurrencedygtigt og topmoderne modelprogram. Nødvendig faglig back up fra Fords danske og internationale organisation. Stærk faglig intern back up af meget erfarne Ford sælgere. Er du ikke allerede Certificeret Ford sælger vil dette være en del af din fremtid.

Chancen er der nu
Ser du frem til, at kunne koncentrere dig om et mærke og mener du, at du er den rette til at repræsentere fremtidens Ford og Bøje & Brøchner a/s i Vejle, så glæder vi os til at høre fra dig.

For den rette er der tale om varigt arbejde med en fast løn der matcher dine resultater.

”Fuld diskretion gives”

Yderligere oplysninger kan fås hos
Salgschef Finn Kronborg på 4019 6829 eller Bent Krogh 7582 6000

Mailansøgning sendes til job@bbvejle.dk